Cute Polka Dotted Pink Bow Tie Ribbon



WELCOME TOO MY BLOG .

HYE3 , dun't kopy2 key cyg . .
:)) muahmuah

Queen =)

Online + Gaduh

asal ., bilee aku online kau online mesty ade pergaduhan :'(
asal erk ? adoyy , kau suke carik pasal :'(
jeles sane jeles sini ., adoyyy btw ., aku teramat sayangkan kau
ape pon terjadi aku tetap sayang kau .,
maybe FACEBOOK ta penting .,

Dalam Hidup Ini :)

sebenanye , dalam hidup aku nie , memerlukan
kesabaran , kesejahteraan , keselamatan , kemanjaan , kehormatan , kesayangan ,..
kekasih , too jee yang perlu dlam hidup aku .,
tapi yang paling penting , KEMAJAAN oleyh seseorang ,.
aku harap , kali nie ., orang yang betul~2
boleyh bentuk aku , boleyh care aku , boleyh sayang aku , boleyh buad sume untuk aku .,
then , aku suke orang yang care aku gile~2 babi , bukan cm ex~2 aku yang laen :'(
look , Ariel : bile aku touching , dye touching ,. then aku yang kena mengalah ,
look at , Izzat pulak : bile aku sedeh , dyee gembira melompat~2 mcam BEROK keluar PAGAR
sekang aku ade KIDEM sorang jee ., aku sayang dyee , gile~2 babi

hope : korang bace , bagi ingat siket kat
PUTERIEZOURA <3
terutamanye KIDEM hope kau bace tauw biee :)

AhmadShahidan [KIDEM]

weyh , biee bby sayang bie sangat~2 ,
sebab , biee caakap biee dhaa luahkan cinta bie kat bby kan :)
hee :)
miss biee doee ,

marah-marah ., fuhhh !

ARIEL , kalau tauw kan aku sayang kau gile2 tolong jangan tinggalkan aku .,
tolong lhaa , aku sayang kau gile2 , boleyh jadi gilee doee , serius .
macam kau cakap ., "kalau you tinggalkan i , i boleyh jady gilee , setiap masa i sebut nama you EZOURA , EZOURA , EZOURA" ., fuhh ! kalau bayangkan , aku leyh nages doee , sayang kau ., emmm .,

tolong lhaaa jangn tinggalkan aku ., serius , doeeee , then kau penaa cakap kat aku "try you tutup mata , gelap ta , gelapkan ., mcm too lhaa i bilee tarak you kat sisi i" betol , aku pown dapat rasa kan ., walaupon 2hari kita ta jumpee ., kau lagi parah doee , lamee gilee aku tinggalkan aku ., emmm ., JAHAT nyee aku ., parah doee , aku mmng JAHAT ., asallha kau ., boleyh sayang kat aku gilee2 ., emmm , sedeh :'(
#tolong !! aku meraju gilee babi ., ishhhhh !
#nages doee , parah2  <3



19 , september
11:40PM
ISNIN

maen majok2 ;)

hoho ., hari nie hari yang paling menarik <3
dyee maen majok2 lhaa <3
hoho , macam PONDAN lhaa sayng .,

sayangs kau kedengs .,
aku takan tinggal kan kau ,
i promise hoho <3
#jangn janji too jady palsu sudeh <3

sayangs kedengs :)

sayangs dyee , sangat2 .,
#AKU SAYANGS KAU KEDENGS .,
kau tauw taa ??
mungkin kau na bukti , HAHA .

nnty i bagy yee bukti too ., 1hari nnty mesty , i bagy punyaa .,
DON'T WORRY my dear .,
you kene tahu , yang i sayang kat you gilee babi .,
HOHO .,
aku mmng suke gelak cm too HOHO .,
(gelak ta ikhlas)

100%
#sayang i kat you
#cinta i kat you
#hati i kat you
#nyawa i untuk you
#hidup i untuk you
*sumeenyee untuk you lhaa sayangs .,
*tolong !!! jangan !!! tinggal !!! kan !!! aku !!! <3

na mulaa kan hidup baru :)

eh ., mcm manee na mulaa kan hidup baru doee ??
alaa senang jee ,
#kau g tukaa numbee baru .,
#kau tukaa gayee baru .,
#kau tukaa sumee arr ,
yng paleng penting ., hati kau kenee baru kan :)

*cam nee na baru kan erk ??
alaa , sonang jeee , kau g ambek kapak ,. belaa lhaa .,
kan sonang ., eh , bodoh lhaa , kau tnyee aku ., mne tahuu sayangg oiii .,

hahahahah , ambek kapak bela mati lhaa oiii .,
hahaha , #aku pown satu tnyee soalan BODOH bin STUPID :)

my biodata :D

hey2 , dhaa bape minggu ta edit blog rindu sangt2 .
n dhaa bapee  bulan buad blog baru na kenal kan diri , hahaha
nama saya : puteri nur ezoura .
umur : 13 tahun .
duduk : setapak KL
nama nnek : suria , tapy bukan *rokok suria aww<3* ahhaha
status : single :D

bak kata , nenek n mama saya *single is better then couple , adek*
owh okeyh , terimakasih mama n nenek .
sayg mama . :D
sekarang aku , happy disbbkn APUL yg sangt sempoi , terbbaaaeekk :D
aku , na carik boy yg cukup setiaa pada cintaa :D
if , boy tuh x setiaa , harap maaf keredit anda tidak terhad untuk mengorat saya :D
hahahhah (saya mmng pandai bergurau) muah2
n 1 agy , syggg imah !
ini sayaa :D muah2 :D

cinta t'larang [kisah lesB]

kau kan selalu tersimpan di
hatiku
meski ragamu tak dapat ku miliki
jiwaku kan selalu b'samamu
meski kan tercipta bukan untuk ku

tuhan berikan aku hidup satu
kali lagi
hanya untuk bersamanya
ku mencintainya sungguh
mencintainya

rasa ini sungguh tak wajar
namun ku ingin tetap
bersama dia
untuk selama nya

mengapa cinta ini
terlarang
saat ku yakini kaulah
milikku

mengapa cinta kita tak
bisa bersatu
saat ku yakin tak ada
cinta selain dirimu